Saturday, February 12, 2011

twitter...

sape tau twitter angkat tgn...sesape yg tak tau silalah berpindah dari planet bumi ni..kalo hal sefemes tu pun tak taw...memandangkan twitter ni jadi bualan sume orang..so, aku pun tak miss la nak buka account sekali..dah lebih 5 bulan aku bukak akaun ni...yg aku follow pun rmai..rata2 sume artis..tak kisah la national ke..international ke sume aku follow..tp yg follow aku blh kira ngan jari je la..huhu...tapi masalahnya sekarang smpi sekarng aku tak bpe faham psl twitter ni..cemane nak upload gmbr..cemane nak tukar profil sume pun aku tak taw...so, skg ni aku mintak jasa sesape yg expert bab2 twitter ni sila la mengajar org ni...