Saturday, May 28, 2011

aktor drama melayu...

ape perspektif orang kalo kite cakap pasal drama melayu..tak kisah la drama ke, telemovie ke...mesti kite akan dengar orang cakap macam ni..'aku tak layan la drama melayu,tak best'...macam2 lagi la...bagi aku, drama melayu ni aku layan gak..tapi aku tengok hero nya dulu sape..kalo heronya aku tak suka..memang aku tukar channel lain....takde mood nak tengok..nak taw hero mana yang aku suka..meh tengok gambar-gambar ni...

fauzi nawawi..walaupun dia ni selalu bawak watak jahat..tapi kalau ada telemovie ke, drama ke dia yang berlakon aku layan...best..


shah iskandar...hensem tak?..orang singapore ni...

ramai orang mula bukak mata bila dia berlakon cerita nur kasih..makcik2 pun boleh tertipu dengan lakonan dia..ni pun aku layan sebab dia sempoi..

hero pujaanku selepas si A...'A' tu sape..itu rahsia..

jejaka idaman malaya ni...lepas jadi 'ADAM'..terus top sampai sekarang...

"mood miang+gedik"..dia ni kalo berlakon CONFIRM aku tengok..siap donlod2 lagi...yang cerita menantu tip top sampai sekarang aku cuba try test nak download sampai habis...



#ekceli ramai lagi la hero2 malaya ni kalau diorang berlakon aku layan..macam fahrin ahmad, aaron aziz, ako mustapha..tapi ni layan tak layan..kalau miss pun takpe...

atas perihal hero yang aku suka..ni hero yang aku tak berapa suka...bukan tak suka langsung ye..
aku sampai sekarang tak paham tang mana la orang pikir dia ni hensem..macam movie haq tu..mati2 aku pikir dia jahat adi putra baik..rupa2nya terbalik...


penuh sangat citer negatif...tu yang tak bape suke...

*sume pic credit to google

* ini semua pendapat peribadi semata-mata..tak ada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang meninggal dunia..(memang takde pun)..apedaa..

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design