Monday, May 16, 2011

dulu berdua sekarang sorang je...

ini bukan pasal kes percintaan ke hape..ni pasal kes dulu masa mula2 masuk universiti dapat bilik berdua...dah setahun jadi budak kecik (freshie la tu)....bulan september ni dah jadi tahun 2..cepat betul aku jadi senior ye..dah tua rupanya aku ni...ish2..so, masa tengah pack2 barang kat bilik tu..rumate dah lme balik..aku je yg tak bawak kuar barang..rumah terlebih dekat la katakan..hehe...ni yang aku nak tunjuk gambar bilik kiotrang sepanjang setahun aku ngan rumate aku...

ini katil aku...

ini katil rumate aku...

ini pulak meja belajar dia...

ini pulak meja belajar aku..nama je seberang meja tapi kalo nak ape2..kitorang skype...technology is bad ha...huhu..

ini pulak almari dia...
so, sekarang ni sumenya tinggal kenangan...rumate aku pindah kolej lain..so, dari dapat rumate yang susah aku nak dapat baik aku mintak bilik single je...

pesanan untuk rumate  ex-rumate aku: pegila kau ngan rumate baru ko ye (sila abaikan statement itu ye, itu statement emo lagi emo sesame street)..jaga diri baik2..aku selalu rindu ko..piiraah..entah2 dia tak rindu ko pun..huaaaa..sampai ati...padahal jumpa hari2 kat kelas...ish2...

rumate aku ni ada blog...kalo nak pegi la blog dia. bukan calang2 blog..blog muda lagi dari aku tapi follower dah 1000++

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design