Thursday, June 9, 2011

since (part 1)...

masa first time kite jumpa kat tempat sukan..
awak tegur dulu..
awak cakap , 'budak sekolah ke?'..
dalam hati saya 'kuang asam, aku dipanggil budak sekolah'..
pastu mula la sesi soal jawab..dah macam polis aku tengok...
since tu kita kenal..tapi dapat jumpa seminggu sekali waktu ko-Q...


minggu ke 3..awak mintak no tepon..
dengan rasa confidentnya saya bagi...
since hari tu kita contact hari2...
first time date, awak bawak kawan awak saya bawak kawan saya..
masa tu malu2 lagi ma...


then, kita keluar berdua je..
tengok wayang cerita Cun..
ingatkan best cerita tu rupanya tak..
sanggup ponteng kerja suruh bos jaga kedai..hehe


awak selalu datang tempat keje saya...
selalu tanya nak makan ape..
saya kalau ditanya..
ape lagi kfc mcdonald la saya jawab...
dah ada orang belanja buli la habis2..


pastu lagi dua hari nak birthday saya..
pas keje awak ajak makan kat mcdonald..
saya pantang diajak, ikut je..
pas makan bila sampai kolej awak tetiba cakap nak couple ngan saya..
saya cakap 'tolong bagi saya tempoh'..
nak pikir dulu ye..
cakap kat ibu..ibu kata 'kalau akak selesa dengan dia ibu benarkan'..
saya pulak pikir baik masa birthday saya..as the birthday present..
yela, dah 5 tahun saya mem'bujang'..haha


p/s: to be continue... 

2 comments:

Norsaadah Abdul Rashid said...

hihihi. aku suke!!! akhirnye dyan......hurm:D i'm happy 4 u dear. cpt continue. x saba nk baca. hihihi

dyan said...

hehe..sabar dulu ye cik akak..esok baru aku update yang kedua..surprise..huhu