Wednesday, June 8, 2011

my baby...

kalo sesape pernah baca blog aku, mesti teringat yang aku  pernah cerita pasal kucing aku kat rumah sekrang...
fine, tak ingat takpe, nak ingat balik tengok entri ni...


entri kali ni pulak aku nak cerita pasal adik beradik dia..kalau dia jantan..lagi sekor ni betina..tapi degilnya MashaAllah (ala2 sudin dalam cerita 3 Abdul)...sakit jiwa dibuatnya..bayangkan abang dia sampai sekarang tak pandai gayut kat langsir sampai atas tapi dia dah pandai dah..aku sefamily (ayat ajaran sesat, jgn ikut) hanya mampu geleng kepala je...nak sangat budak kecik dalam rumah kan..hamik ko, dua ekor terus ada kat rumah...tapi yang betina ni aku suka dukung dia macam baby sebab dia diam je...bukan macam abang dia meronta suruh lepaskan ...

tak padan kerusi kecik nak duduk berdua

tudung saji pun jadi la nak lepak2..

abang posing maut punya..let's sing baby baby baby by baby (sesape yg berani2 tukar tukar huruf  'y' jadi huruf 'i' meh sini aku pepah dengan penyapu...
NAMA PENUH : BLACK KHAN (haha)
NAMA SAMARAN: LELEK (ntah ape2 ntah aku namakan)
UMUR : SEBAYA DENGAN ABANGNYA (sekarang dah 4 bulan)
JANTINA : BETINA

2 comments:

Srikandi Cinta said...

Sweetnye ade baby kat rumah. boleh belai2 manje2 kan.. hehe

kartun boleh buat kita lupa masalah

dyan said...

betul3..cuma nakal tu..suka sangat kacau masa orang tengah tido...