Thursday, July 14, 2011

bantal lap2 saya dah ada kawan baru...

kalau selama ni bantal lap2 saya sorang je since my mum belikan..sekarang ni dia dah ada kawan...my bff bagi as my birthday present..walaupun dia lagi kecik..takpe, kecik2 comel...tapi dia sangat lembut bila pegang..this time, I will not my cats touch cos I'm scared dia buat utk rawatan manicure pedicure dia tu...rugi wo...bentuknya ala2 patrick..kaler pun same..so, let me show you that pillow...

hehe..comel tak comel tak...





3 comments:

Ukhtifillah Fitriah said...

yg part manicure pedicure tu lawak.. biasela, kucing aku pn same..kui3

dwaty said...

comelnya... geram plak tengok...

dyan said...

mirah: hehe..tapi betul kan..karpet rumah aq dah hmpir botak diorang kerjakan..

dwaty: hehe..itu member yg bg sebenarnya...