Wednesday, July 13, 2011

spontaneous thursday...

aku down gler sejak akhir2 ni...bersebab sebenarnya...

1. AKU TAK DAPAT GAJI LAGI..
nampak sume huruf besar kat atas tu..takde sebab untuk aku tertekan lagi menekan caps lock kat keyboard..ye siyes, memang aku tak dapat gaji lagi..kalo korang pun, mst korang dah mengamuk kan..ni lagi dah nak masuk tgh bulan tapi still gaji tak masuk2 lagi..argh stress (ayat kegemaran pakwe aku)...

2. SALE TERUK AWAL TENGAH BULAN NI..
ini lagi satu masalah negara yang melanda kat umall ni...kalau tahun  bulan lepas sale ok je..bulan ni pulak sale gler teruk..dah 2 3 hari sale kat kedai tak sampai rm100...nasib baik la bos aku baik..kalo dapat bos jenis berkira + pikir untung je..dah lama aku letak jawatan..aku bknnye reti sangat buat sale..pastu pulak, bile boring sikit aku merayap..tawaf kat umall ni..kalo kat mekah la kan...dah lama aku dapat gelaran hajjah..yela, tawaf...itu dah satu hal..lagi tak boleh blah, aku pi dok lepak kat res singgah selalu tu sebab acik yang jual jubah tu rajin sangat nak belanja...so, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari...kalau bos tanya pun, cakap je takde orang...habis cerita.(contoh pekerja yang tak patut dicontoh)...


0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design