Sunday, February 12, 2012

casa impiana anjung seri

ok fine..tajuk entri blog ni memang dyan sengaja ambil dari program tv dengan nama majalah..casa impian + majalah impiana + majalah anjung seri...entri yang tak seberapa nak pekdah ni sebenarnye tercetus pada awal pagi...dah takde idea sangat..ape kata tulis je ape yang patut..tujuannya adalah nak tunjuk kat korang rupa bentuk bilik asrama masa dyan tahun 2 kat utm ni..ape taknya..dapat bilik yang tidak dimintak..sewa jangan cakap la..memang bilik ni bilik paling mahal antara jenis bilik yang lain...bile tengok jumlah yuran yang dyan kena bayar sem lepas..geleng kepala je la..tapi ape pun..benda tu semua dah lepas kan..yang penting dyan puas hati gak lepas duduk bilik..sampaikan member2 lain dah duduk rilek2 dekat rumah tapi dyan still spent time kat bilik ni..sayang la..mahal tuh...

karakter bilik ni yang buat sewanya mahal..
- of course la bilik single...
- jamban dalam bilik..so tak yah susah2 bangun pagi sebab berebut bilik air..boleh bangun dengan aman tanpa gangguan
- instead of jamban, ada jugak balkoni..saiznya besar sikit dari balkoni yang double punya..bonus nak gantung baju sebanyak yang boleh..
- surf internet pun dalam bilik gak...tak yah susah2 keluar bilik carik signal wifi..tak payah ok..(tangan di dada mata keatas)..

overall kolej aku

my bad bed..pink gitu kan..pink2 pun..rock uh..

storage space...memang sengaja tangkap gambar time makanan tengah banyak...

inilah balkoninya


bilik aku ngadap ke dalam..so tak yah malu2 susah2 ble nak berangan titanic...

more...

agak redup sebab ada pokok besau...

2 comments:

Pearl Kaz said...

kolej 11.... rindu nyeee laaa.. haha

dyan/dyanna said...

Pearl kaz : sekarang dah tak panggil kolej 11..tapi jadi kolej tun dr ismail...bangunan ni pun dah jadi kolej lelaki