Thursday, November 8, 2012

Dark Shadow

asek pikir je perlu ke tidak perlu ke tidak update pasal movie berzaman ni...ah lantak la..blog aku..suka hati la..nak baca dialu-alukan..tak baca pun tak ape...tak kisah pun..movie ni dua kali tengok kat wayang..minat kat actor punya pasal...sanggup ko..hehe...kali ni dia cuba watak jadi vampire..vampire muka innocent plus hensem of course...another tim burton punya production..aku rasa johnny depp ni pelakon feveret tim burton la..tiap kali filem dia mesti dia amek..even latar suara pun amek johnny depp...

muka2 semua familiar...



seram ke takut?..jawapannya comel...




sedikit komen

1. jarang nampak johnny depp muka clean camni kan..ni antara movie muka dia clean...sebelum jadi vampire memang sooooooooo handsome..

2. actually aku respect kat perempuan sihir tu..setia giler kot...even sanggup menyihirkan orang untuk dapat ape yang dia nak...tapi hati dia tetap pada vampire hansem sampai dia mati...untung giler tapi dia je tak hargai...

3. filem ni klasifikasi 18SG tapi takde la ganas dan seram mana pun..cuma masa vampire hensem ni attack orang2 sebab nak hisap darah...ganas ke?..tak la..

4. ending citer ni memang banyak kejutan sebab rupanya masing2 ada rahsia...



ni la perempuan sihir tu

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design