Sunday, February 16, 2014

Wet World Batu Pahat with Girls..


pada mulanya memang nak update awal tapi carik punya carik gambar dah tak tau gambar tu letak kat mana..dah kena letak tepi tajuk ni..ni gambar dah ada balik so ape kata cerita even citer dah basi..ampun ya ampun..maap maap..

seriously it's awesome..walaupun dah 3 bulan berlalu..tapi rasa puas tu masih terasa sampai sekarang...kalau diberi peluang memang nak pergi lagi sekali...sebab ape best tau..

1) sebab pergi waktu weekday..so takde orang..tak timbul isu berebut bilik air ke hape
2) penat2 mandi dan lapar terus pergi rumah kawan kat batu pahat dan dihidangkan dengan makanan yang sedap
3) pas makan tu waktu balik boleh lak aku membuta tak hengat dalam kereta...adoii...sebab mula2 tu sakit kepala..lepas telan actifast sebijik terus hanyut dibuai mimpi..




tak salah tiket masuk dalam rm15...

sebelum gerak memang dah ready pakai baju untuk mandi..kalau pakai baju cantik dah satu hal kena tukar..itu lah habit aku kalau cuti melibatkan mandi-manda ni..pakai baju siap2 je..malas nak 2 3 kali keje...takdenyer nak pakai wedges..pakai selipar jepun terus...

bile orang tak ramai..sangat best rasa...

gelongsor with pelampung...cuba turun 4/5 kali tak salah..masa kali  ke berapan ntah pelampung terbalik...cett...


warna hitam paling selamat..sebab kalau putih paham2 je la ye..kite ni perempuan...


dah puas mandi sampai kecut jari2 kat tangan sume...changing clothes time..rupanya trip pegi rumah kawan akan disertai dengan geng dari budak lelaki jugak..gigih betul diorang ni....



pinggan?



cuma nak cakap aku termiss masa sesi bergambar ni...kredit foto aten

3 comments:

nooril said...

Tempatnya ok x?

Nurul Dyanna said...

@nooril - best sangat...sebab bersih..

Eyna Aryna said...

Makanan kt sna sdp x.. Esok nk g..

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design