Saturday, April 4, 2015

My Shopping List : October 2014

Bulan 10 ni boleh dikira sebagai bulan untuk aku prepare konvokesyen...seb baek la ko dah keje dyan oi..kalau tak nak shopping beli baju kasut semua rasa tak best je apabila guna duit mak ayah...no no never ok...belikan ibu ayah baju lagi seronok..jangan sampai mak ayah pikir diorang bela 'biawak hidup'..sounds harsh but itu realiti yang harus disedari semua....ok so rasanya kebanyakan barang2 ni dibeli di pesta konvokesyen utm..haha *gelakbajetlawak...


Walaupun takat selipar Jepun semata..tapi disebabkan warna pink memang tertarik hati nak beli..huahuahua 
bile monopod menjadi trend..so diri ini harus la mengikutnya..ni pun antara barang persiapan untuk majlis konvokesyen nanti...boleh la posing2 cantik punya..sebab one of the big day dalam hidup kita...mahal jugak dulu benda alah ni..tapi sekarang tak sampai rm20 pun...

jangan goda I dengan barang hello kitty..kalau tak macam ni la jadi nya...tujuan utama : letak di kerusi ofis bagi mengelakkan sakit belakang di usia muda...

looks like blazer tapi sebenarnya cardigan..sangat nipis dan selesa..yang penting murah...hehe

baju yang dipakai masa konvo..kedai yang affordable adalah first lady...and this time dapat jugak belikan baju untuk ibu..ayah pakai baju yang jarang dia pakai..seb baek kaler sama...

dah lama dah nak beli tshirt pasukan2 dari EPL ni..dan memandangkan peminat Arsenal..so tshirt Arsenal la yang dibeli...seluar paras lutut untuk pakai masa tidur..kedua-duanya dibeli di kedai baju RM10..nampak tak cara belanja aku ni...

selain ubat resdung as my previous entry, inipun one of the ubat resdung yang aku consume..tapi tak berapa effective jugak sebenarnya...yang lagi 1 tu effective

peplum pink ni aku beli online..nanti akan dicerita pada entri seterusnya..harga affordable..yang penting..baju2 tu tak dijual di kedai2 di johor..serious..dah carik merata..memang takde..

gotta buy this new handbag untuk dibawa ke tempat kerja tiap2 hari...senang nak letak purse..external..beg mekap tisu dan juga beg ubat...

1 comments:

Time Traveller said...

Banyak beli online rupanya... habis semua yg pink kene sapu hahaa.. asalkan bahagia :D

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design