Saturday, April 4, 2015

My Shopping List : September 2014

this month is month which I'm working with that company right now...SWM Environment..so gaji pun lebih sikit apart of keje part time tu kan..cuma kurang sebab masuk pun bukan dari 1hb macam tu..10hb tak salah..so kurang la kan..still buy tapi this time not overspend...good job dyan..


perlukan sikat macam ni sebab rambut makin panjang..dengan harapan senang nak sikat..at last pakai sikat gigi biasa jugak sebab dah potong rambut..haha





looking up for best seller so buku ni dibeli...tapi sampai sekarang tak baca2 lagi..hampeh punya dyan...





usb cable harga rm10 ni dibeli sebab nak cas fon kat ofis..sebab takde orang bawak charger gi ofis..bawak usb cable dah...lagi2 orang yang dari pagi sampai petang ngadap pc..tapi dah harga rm10 so kualiti pun rm10 gak...cett...





sampai 2 sepit rambut dibeli untuk memenuhi permintaan rambut panjang dan tak nak rambut diikat sepanjang masa..tapi nasib macam sikat jugak..rambut dah potong so sepit pun tak guna...



suka pulak dengan design macam ni sekarang...dulu ada beli baju..sekarang casing phone..malas dah nak beli flip cover yang mahal2..beli macam ni je dah...rm10 je...price tag diutamakan...
dari zaman belajar suka pakai perfume kereta ni..lagi kembang hidung bile member2 bukak pintu kereta je...ayat pertama diorang.. "Wangi nya kereta ko dyan"..giler tak kembang macam tu..so that's why la stick dengan perfume ni...1 botol rm10

azam bile dah gaji ni..1 bulan 1 tudung...tak kisah la syria ke bawal ke (tapi macam tak je bawal tu sebab keyakinan diri ketika memakai tudung bawal sangat la rendah *gelengkepala)...so ini tudung syria..masih mengekalkan konsep rm10...
dah mula yakin untuk kekal makan ubat ini bile member bagi try..and it works..esok pagi dah tak bersin dah...tiap2 malam makan 2 biji..nak jimat sikit makan la sebijik 1 malam..masih ok...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design