Thursday, May 21, 2015

My Shopping List : November 2014

Bulan 11 adalah bulan bile family aku bercuti..wuhuu..lama tak cuti..but of course..tempat percutian adalah Perak..sebab dah lama tak ke sana...ape khabar arwah atuk kan.. T_T...so memang masing2 sepakat nak ke Perak...tapi bulan ni boleh tahan menyopping..sebab ot lebih sikit...so claim pun tinggi ma...tak claim rugi..

kasut last minute..ni pun tukar sebab kasut yang lama tu dah teruk sangat tanggalnya..tinggal jatuh terpeleot je..terpaksa ajak kak beha pegi jusco permas jaya carik ape yang patut..hee


dah lame suka pakai kasut brand ni..selesa dan affordable...cantik pun cantik..


selepas itu kite raikan dengan daun saderi..daun saderi la sangat...time for chatime..hehe



dan bulan 11 ni jugak membuatkan aku terus membuka website 'sallyfashion.com' dan segera memborong peplum dan juga kemeja lagi cantik murah dan tak pernah dijumpai di mana2 kedai di skudai..


Ia juga menyebabkan aku berjalan terus ke kedai tudung dan beli 2 anak tudung syria..

dan tidak disangka kewujudan instant shawl yang sangat menyenangkan keje...hanya sarung dan pin...memang plan untuk memborong di masa hadapan...


selain baju...buku mesti la kena ada since hobby ni membaca buku...novel fixi menjadi target..

target novel ni since blaja lagi..tapi ditangguhkan dahulu..bile dah nak beli..boleh pulak buku ni sembunyi menghilangkan diri (takde kat kedai maksudnya)..so bukak pulak mphonline beli novel 'Seronok'...namun keseronokan hanya sebentar sebab rupanya cerita pasal pondan dengan gay..arghh stress...


external hard disk case...

botol air....

earphone...powerbank case dengan tape yang boleh menghilangkan bulu & habuk

pemotong buah epal..senang je...

earphone lagi...sebab earphone yang pertama tu tak leh pakai..hare betul

dah jangan nak geleng kepala or say 'pink lagi'...I'm pinkaholic ok..


barang2 yang murah dan sangat berguna...memang la kan..barang tak berguna buat pe nak beli ek...



tanpa disengajakan terbeli jugak benda ni..sebab suka dengan bau..padahal ni tester je...

dah jangan nak gelak bile tengok barang yang tengah2 tu k..itu normal...

benda basic je pun.. *tangandidadamatakeatas



nangka yang segar buat santapan dalam kereta..ni masa otw nak pegi perak...

ni buat nyantap masa kat ofis...borong kat kedai jual sotong kering dan ikan kering











Souvenir untuk diri sendiri dan juga ofismate...




0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design