Saturday, April 9, 2016

My Shopping List : March 2016

list bulan 3 ni cuma nak penuhkan bilik2 dengan barang2 yang dah habis..tpi bile beli memang berlonggok tak kemas la..memang bersepah bilik jadinya..habis tak leh nak watpe sebab dah start kerja..



alas kain ni beli kat daiso..so takde la kotor sangat bile letak baju kat atasnya.. 

kalau ada penyakit resdung ini lah kawan terbaik...

what can u expect bile masuk kedai rm2.12..ini lah hasilnya..

carik penyangkut putih tapi terlalu mahal..so beli penyangkut ni...
aku pantang kalau nampak siri buku "Aku Mahu" ni...memang akan grab la...

watson watson...

akibat tak tertahan dengan omelan ibu..akhirnya benda ni aku grab..senang citor..

benda ni wajib ada kat bilik air supaya isu berebut letak barang kat rack seperti ini tetapi kepunyaan adik dan semangat untuk memiliki barang2 yang lebih banyak dari adik akan membara.. (ape punya azam da)..



0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design