Friday, April 8, 2016

My Shopping List : February 2016

kalau ikutkan pada list barang2 yang aku beli ni..banyak barang adalah preparation untuk aku

pindah..excited sangat sebab dapat bilik sendiri nanti..tu yang get ready dulu..tapi masa ni kunci

belum serah lagi...tapi konsep dah main kat kepala...nampak tak betapa excitednya kat situ..



try sunberry cooler..honestly tak suke bau lemon..sebab akan mengingatkan diri ni dengan bau jamban..haha

by him..ingatkan nak beli set chriszen tapi terlalu pricey kalau nak dibandingkan dengan set yang ni...

jumpe kat kaison..benda yang terlalu comel sampai menarik perhatian untuk beli...buat letak brooch

nampak tak selonggok shower moisturiser tu...sebab benda free tapi dijualnya rm1...grab je la..

Jam pink dan mekap organiser for my future room (dah jadi bilik dah pun)

siap beli lunchbox dengan harapan dapat berjimat giler2 sebab dah pindah ni memang belanja tu lebih dari biasa..self stirring mug tu yang tak menahan..at last dah rosak..hare betul

ole-ole dari melaka..haha


dah alang2 adik jual..try beli..memang sedap tapi harganya membuatkan aku hanya beli sekali je la..takpe la nanti dah kayo baru beli lagi ye...
buy this jubah secara tidak sengaja dari seorang kakak..dah lama tak beli baju..so bile ada chance ni beli je la..

ni pun secara tidak sengaja jugak..beli 10 kotak rm8 je..sape tak mau..kan..boleh letak kat ofis..letak dalam kete..letak dalam bilik...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design