Sunday, November 6, 2016

My Shopping List : Oktober 2016

Bulan ni aku banyak buat saving because at the end of this month we are going to Ipoh & Kuala Lumpur..so barang yang dibeli pun banyak untuk persiapan travel...


beli tudung ni dengan ofismate..buat shawl 2 muka..kalau set shawl sendiri alamatnya sampai ke sudah tak jadi...

bile rumah ada kucing ni...roller ni memang sangat2 diperlukan..sebab ada baju dengan kain yang jenis tangkap habuk..aku yang allergic habuk kompem kena beli..

minyak therapy serbaguna..aku guna untuk hidung meleleh dan tersumbat..sapu je kat hidung..tak lama pastu akan ok..mula2 akan rasa macam minyak angin..tapi bile dah hilang akan ada bau wangi..

face mask ni aku beli sebab masa jalan2 aritu muka sunburn..tu yang kena beli untuk sejukkan balik muka..

conditioner dah ada..shampoo yang takde....

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design