Saturday, August 1, 2015

Impian for this life...

semua orang ada impian...kalau takde impian dunia ni rasa kosong la kan...mesti tidak berwarna-warni...boring boring...



rupanya bile di recap balik rupanya banyak entri lama aku berkisar pasal kemahuan aku nak benda tu benda ni la...benda paling banyak dimention gadget dengan buku..

nak senangkan korang aku letak link2 ni...entri2 ni namanya entri budak baru nak hidup...heee


1. Gadget

2. Mekap, Shoes, Handbag, Perfume, Wallet

3. Books, Hello Kitty, Barbie

4. -  Pink Stuffs 1

   -   Pink Stuffs 2

  -    Pink Stuffs 3

  -    Pink Stuffs 4

 -     Pink Stuffs 5

sampai 5 series aku buat..nampak tak diri ni giler pink...


5. Jimmy Choos

6. Books..again...heee

7. Gadgets, Dress, Comforter, Teddy Bear

8. Camera & Squash Racket...like seriously?

9. Books again...ulat buku


I admit..I want all those thing...nak checklist satu2 ada yang dah dapat ada yang belum..ada yang bakal dapat...In Shaa Allah...tapi bile tengok balik..benda2 tu dah tak relevan sebab zaman dah berubah..smartphone dah wujud...camera ada yang dah takde...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design