Friday, December 8, 2017

My Shopping List : July 2017

Bulan Julai ni lebih pada permulaan aku kerja tempat baru...dah takde interbiu2..keje2 part time dah..even second serious job pun...rasa malas lagi tawar hati tu dah ada..nanti la aku citer lebih lanjut pasal second job aku...


ubat selesema dah jadi ubat wajib bagi aku

selesema + demam...tambahan lagi 2 barang


as a reward sebab start keje baru..my mum & dad hadiahkan benda ni kat aku sebab tau aku dah lama aim fon ni...lagipun fon ni memang kamera cantik


beli bagpack besaq sikit..senang nak sumbat barang..campak je


beli marker ngan whiteboard putih buat catat benda2 yang patut...beli kat kedai 2 hinggit je

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design